A Kárpát-medence tájjellegű konyhái, szervezésmenedzsment feladatai a XXI. században

Farkas Nikolett (2014) A Kárpát-medence tájjellegű konyhái, szervezésmenedzsment feladatai a XXI. században. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Farkas-Nikolett.pdf] PDF
Farkas-Nikolett.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (879kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás szak

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Gasztronómia, tájjellegű, Alföld, Dunántúl, Felvidék, Délvidék, Turizmus, regionális, Elemzés, Baranya megye
Felhasználói azonosító szám (ID): Zoltán Márton
Rekord készítés dátuma: 2025. Nov. 05. 10:48
Utolsó módosítás: 2025. Nov. 05. 10:48

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet