Fejér Csilla (2014) Kenyér a táplálkozásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Fejer-Csilla.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | záródolgozat |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Kenyér, történet, Kenyérgyártás, Fogyasztói szokás, kenyér, Elemzés |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Zoltán Márton |
| Rekord készítés dátuma: | 2025. Nov. 05. 10:38 |
| Utolsó módosítás: | 2025. Nov. 05. 10:39 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

