Kenyér a táplálkozásban

Fejér Csilla (2014) Kenyér a táplálkozásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Fejer-Csilla.pdf] PDF
Fejer-Csilla.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó szakmenedzser

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Kenyér, történet, Kenyérgyártás, Fogyasztói szokás, kenyér, Elemzés
Felhasználói azonosító szám (ID): Zoltán Márton
Rekord készítés dátuma: 2025. Nov. 05. 10:38
Utolsó módosítás: 2025. Nov. 05. 10:39

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet