Farkas Edit (2014) Növelhetik-e a hungarikumok a hazánkba látogató turisták számát? – A hungarikumok fogalma, jellemzése, bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Farkas-Edit.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Jogi szabályozás, Hungarikum, Szikvíz, Béres csepp, Karcagi birkapörkölt, Népművészet, matyó |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Zoltán Márton |
| Rekord készítés dátuma: | 2025. Nov. 05. 10:31 |
| Utolsó módosítás: | 2025. Nov. 05. 10:31 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

