Erdős Bence (2014) Borok jelentősége a gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Erdos-Bence.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | záródolgozat |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Borkészítés, Bor, fajta, Élettani hatás, bor, Fogyasztási szokás, bor |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Zoltán Márton |
| Rekord készítés dátuma: | 2025. Nov. 05. 10:22 |
| Utolsó módosítás: | 2025. Nov. 05. 10:22 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

