Borok jelentősége a gasztronómiában

Erdős Bence (2014) Borok jelentősége a gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Erdos-Bence.pdf] PDF
Erdos-Bence.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó szakmenedzser

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Borkészítés, Bor, fajta, Élettani hatás, bor, Fogyasztási szokás, bor
Felhasználói azonosító szám (ID): Zoltán Márton
Rekord készítés dátuma: 2025. Nov. 05. 10:22
Utolsó módosítás: 2025. Nov. 05. 10:22

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet