Levesek eredete, jelentősége és sokszínűsége a magyarországi tájegységeken, illetve megjelenésük a hazai éttermek kínálatában

Debrei Adrienn (2014) Levesek eredete, jelentősége és sokszínűsége a magyarországi tájegységeken, illetve megjelenésük a hazai éttermek kínálatában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Debrei-Adrienn.pdf] PDF
Debrei-Adrienn.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (483kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó szakmenedzser

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Leves, tájegységek szerint, Fogyasztási szokás, leves, Leves, éttermi
Felhasználói azonosító szám (ID): Zoltán Márton
Rekord készítés dátuma: 2025. Nov. 05. 09:49
Utolsó módosítás: 2025. Nov. 05. 09:49

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet