Debrei Adrienn (2014) Levesek eredete, jelentősége és sokszínűsége a magyarországi tájegységeken, illetve megjelenésük a hazai éttermek kínálatában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Debrei-Adrienn.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (483kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | záródolgozat |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Leves, tájegységek szerint, Fogyasztási szokás, leves, Leves, éttermi |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Zoltán Márton |
| Rekord készítés dátuma: | 2025. Nov. 05. 09:49 |
| Utolsó módosítás: | 2025. Nov. 05. 09:49 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

