A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban

Csikó Dorina (2014) A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Csiko-Dorina.pdf] PDF
Csiko-Dorina.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó szakmenedzser

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Konyha, görög, Konyha, olasz, Mediterrán vendéglátás, Magyarország, Elemzés, összehasonlító
Felhasználói azonosító szám (ID): Zoltán Márton
Rekord készítés dátuma: 2025. Nov. 05. 09:36
Utolsó módosítás: 2025. Nov. 05. 09:36

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet