Bucsi Ádám (2014) A CLUB LEONARDO ÉTTEREM ÉS PANZIÓ GAZDÁLKODÁSÁNAK ÉS ÜZEMELTETÉSÉNEK VIZSGÁLATA. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Bucsi-Adam.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Vállalkozás, étterem, Környezetelemzés, Üzemeltetés, Gazdálkodás, Elemzés |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Zoltán Márton |
| Rekord készítés dátuma: | 2025. Nov. 05. 08:13 |
| Utolsó módosítás: | 2025. Nov. 05. 08:14 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

