ETIKETT ÉS PROTOKOLL A VENDÉGLÁTÁSBAN

Bodnár Tamás (2014) ETIKETT ÉS PROTOKOLL A VENDÉGLÁTÁSBAN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Bodnar-Tamas.pdf] PDF
Bodnar-Tamas.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (500kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó szakmenedzser

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Etikett, Protokoll, Kultúra, étkezési, Terítés, Tálalás, Felszolgálás
Felhasználói azonosító szám (ID): Zoltán Márton
Rekord készítés dátuma: 2025. Okt. 30. 15:47
Utolsó módosítás: 2025. Okt. 30. 16:05

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet