A magyar lakosság táplálkozásának jellemzői és a Norbi update

Birgés Diána (2014) A magyar lakosság táplálkozásának jellemzői és a Norbi update. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Birges-Diana.pdf] PDF
Birges-Diana.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás szak

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Táplálkozás, egészséges, Táplálkozás, magyar, Norbi Update, Diéta, Atkins, Felmérés, kérdőíves, Elemzés
Felhasználói azonosító szám (ID): Zoltán Márton
Rekord készítés dátuma: 2025. Okt. 30. 15:24
Utolsó módosítás: 2025. Okt. 30. 15:24

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet