Birgés Diána (2014) A magyar lakosság táplálkozásának jellemzői és a Norbi update. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
| 
              
PDF
 Birges-Diana.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB)  | 
          
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | Táplálkozás, egészséges, Táplálkozás, magyar, Norbi Update, Diéta, Atkins, Felmérés, kérdőíves, Elemzés | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Zoltán Márton | 
| Rekord készítés dátuma: | 2025. Okt. 30. 15:24 | 
| Utolsó módosítás: | 2025. Okt. 30. 15:24 | 
Actions (login required)
![]()  | 
        Tétel nézet | 
        
        
