Konkoly Dorottya Panna (2025) Wine consumption habits of Hungarian people - Hungarian wine trade during and after COVID-19. Külkereskedelmi Kar.
|
PDF
THESIS_Konkoly Dorottya Panna_LN5B6K.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
|
PDF
konkoly-ertekelo-1.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (158kB) |
|
|
PDF
konkoly-ertekelo-2.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (78kB) |
|
|
PDF
Dissertation report - Konkoly Dorottya 2025..pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (127kB) |
Absztrakt (kivonat)
In my thesis I explored how the COVID-19 pandemic impacted Hungarian wine consumption and trade. It analyzes the challenges faced by producers, including disrupted supply chains, shifts in consumer habits, and the decline of traditional sales channels. Through secondary research and interviews with industry stakeholders, the study highlights the rapid rise of e-commerce, digital marketing, and home delivery. It also addresses long-term trends such as increased price sensitivity, sustainability, and the growth of virtual wine tourism, emphasizing the sector’s resilience and adaptation strategies.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Tanszék
Szaknyelvi Iroda KKK
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | bor, fogyasztói magatartás, Hungary, international trade, koronavírus-járvány (COVID-19), wine consumption, winery |
| SWORD Depositor: | User Archive |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | User Archive |
| Rekord készítés dátuma: | 2025. Okt. 27. 14:30 |
| Utolsó módosítás: | 2025. Okt. 27. 14:30 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

