Vályi Robin László (2025) A diplomáciai protokoll fejlődése és szerepe a 21. században. Külkereskedelmi Kar.
|
PDF
Valyi_Robin_szakdolgozat_vegleges.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (972kB) |
|
|
PDF
Nyilatkozat_valyi_robin.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) |
|
|
PDF
ValyiRobin_osszeferhetetlensegi_nyilatkozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (5MB) |
|
|
PDF
VályiRobinLászló.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (321kB) |
|
|
PDF
Vályi Robin észrevétel, bírálat.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (42kB) |
|
|
PDF
Vályi Robin László - szakdolgozat értékelés.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (82kB) |
Absztrakt (kivonat)
A dolgozat célja, hogy bemutassa a diplomáciai protokoll történeti fejlődését, főbb szabályait és a 21. században megjelenő új kihívásokat, különös tekintettel a digitalizációra, a közösségi média hatására és a válsághelyzetek kezelésére. A dolgozat során az alábbi kutatási kérdésekre keresem a választ:Hogyan alakította át a digitalizáció a diplomáciai protokoll hagyományos szabályait a 21. században? Milyen hatással van a közösségi média térnyerése a diplomáciai kommunikáció protokolláris normáira?Milyen szerepet játszanak a protokolláris szabályok a válsághelyzetek során a diplomáciai kapcsolatok fenntartásában és a konfliktusok enyhítésében?
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Tanszék
Nemzetközi Kapcsolatok Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | diplomácia, diplomáciai kapcsolatok, diplomáciai protokoll, etikett, protokoll |
| SWORD Depositor: | User Archive |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | User Archive |
| Rekord készítés dátuma: | 2025. Okt. 27. 14:28 |
| Utolsó módosítás: | 2025. Okt. 27. 14:28 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

