Simon Zsófia (2025) Készletgazdálkodás vizsgálata és optimalizálása egy vendéglátóipari egységben. Külkereskedelmi Kar.
|
PDF
Készletgazdálkodás vizsgálata és optimalizálása egy vendéglátóipari egységben - Simon Zsófia.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
|
PDF
Szadolgozat belső bírálat Simon Zsófia.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (306kB) |
|
|
PDF
Szakdolgozat külső konzulensi bírálata.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (75kB) |
Absztrakt (kivonat)
A szakdolgozatomban egy vendéglátóipari egység készletgazdálkodási stratégiáit és technikáit vizsgálom. A dolgozatom kutatási témája, hogy a vállalkozás hogyan tudja optimalizálni a készletállományát és rendelési mennyiségét egy gazdaságosabb jövőkép érdekében. Kutatásom során az ABC-elemzést és az EOQ-modellt is alkalmaztam, amelyek eredményét táblázatok és diagramok segítségével mutattam be. Diplomamunkám konklúziójaként bebizonyítottam, hogy az üzlet sokkal költséghatékonyabban tudna működni az általam bemutatott modellek bevezetésével.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Tanszék
Nemzetközi Kereskedelem és Logisztika Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | EOQ-modell, készlet, készletgazdálkodás, késztermék, vendéglátóipar |
| SWORD Depositor: | User Archive |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | User Archive |
| Rekord készítés dátuma: | 2025. Okt. 27. 14:27 |
| Utolsó módosítás: | 2025. Okt. 27. 14:27 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

