Bacsó Borbála (2014) Botrytiszes édes borok és jelentőségük az asztali kultúrában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
![]() |
PDF
Bacso-Borbala.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Bor, édes, Bor, tokaji, Borgasztronómia, Tokaji aszú |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Zoltán Márton |
Rekord készítés dátuma: | 2025. Okt. 14. 11:46 |
Utolsó módosítás: | 2025. Okt. 14. 11:46 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |