Ács Gabriella (2014) Az egészségtudatosság földrajzi aspektusai a magyar gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
![]() |
PDF
Acs-Gabriella.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Táplálkozás, egészséges, Életmód, Egészségtudatosság, Egészségi állapot, Magyarország, Vendéglátás |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Zoltán Márton |
Rekord készítés dátuma: | 2025. Okt. 14. 10:21 |
Utolsó módosítás: | 2025. Okt. 14. 11:14 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |