Az egészségtudatosság földrajzi aspektusai a magyar gasztronómiában

Ács Gabriella (2014) Az egészségtudatosság földrajzi aspektusai a magyar gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Acs-Gabriella.pdf] PDF
Acs-Gabriella.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-menedzsment

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Táplálkozás, egészséges, Életmód, Egészségtudatosság, Egészségi állapot, Magyarország, Vendéglátás
Felhasználói azonosító szám (ID): Zoltán Márton
Rekord készítés dátuma: 2025. Okt. 14. 10:21
Utolsó módosítás: 2025. Okt. 14. 11:14

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet