Botrytiszes édes borok és jelentőségük az asztali kultúrában

Bacsó Borbála (2014) Botrytiszes édes borok és jelentőségük az asztali kultúrában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Bacsó-Borbála.pdf] PDF
Bacsó-Borbála.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás szak

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Bor, édes, Bor, tokaji, Borgasztronómia
Felhasználói azonosító szám (ID): Zoltán Márton
Rekord készítés dátuma: 2025. Aug. 08. 14:31
Utolsó módosítás: 2025. Aug. 08. 14:31

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet