Jusztin Máté Gergő (2014) A soroksári és környékbeli svábok gasztro-kultúrális hagyományai a XX. században. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
![]() |
PDF
Jusztin-Máté-Gergő.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (9MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Nemzetiség, sváb, Gasztronómia, sváb, Ételspecialitás, sváb, Ital, sváb, Sramli Csárda, Soroksár, Étlapelemzés |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Zoltán Márton |
Rekord készítés dátuma: | 2025. Aug. 08. 13:48 |
Utolsó módosítás: | 2025. Aug. 08. 13:48 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |