A soroksári és környékbeli svábok gasztro-kultúrális hagyományai a XX. században

Jusztin Máté Gergő (2014) A soroksári és környékbeli svábok gasztro-kultúrális hagyományai a XX. században. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Jusztin-Máté-Gergő.pdf] PDF
Jusztin-Máté-Gergő.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (9MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás szak

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Nemzetiség, sváb, Gasztronómia, sváb, Ételspecialitás, sváb, Ital, sváb, Sramli Csárda, Soroksár, Étlapelemzés
Felhasználói azonosító szám (ID): Zoltán Márton
Rekord készítés dátuma: 2025. Aug. 08. 13:48
Utolsó módosítás: 2025. Aug. 08. 13:48

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet