Koffein élelmiszerekben és italokban

Szuhai Krisztina (2014) Koffein élelmiszerekben és italokban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szuhai-Krisztina.pdf] PDF
Szuhai-Krisztina.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás szak

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Élettani hatás, koffein, Élelmiszer, koffein tartalmú, Ital, koffein tartalmú, Elemzés, összehasonlító
Felhasználói azonosító szám (ID): Zoltán Márton
Rekord készítés dátuma: 2025. Aug. 08. 09:45
Utolsó módosítás: 2025. Aug. 08. 09:45

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet