Szuhai Krisztina (2014) Koffein élelmiszerekben és italokban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Szuhai-Krisztina.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Élettani hatás, koffein, Élelmiszer, koffein tartalmú, Ital, koffein tartalmú, Elemzés, összehasonlító |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Zoltán Márton |
| Rekord készítés dátuma: | 2025. Aug. 08. 09:45 |
| Utolsó módosítás: | 2025. Aug. 08. 09:45 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

