Vavrik Kata (2024) A Gundel Étterem fenntartható és környezetbarát rendezvényszervezése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
![]() |
PDF
2024.12.01. Vavrik Kata - Szakdolgozat - javított.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
![]() |
PDF
Vavrik Kata_Szakdolgozat értékelő Bsc.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (146kB) |
![]() |
PDF
Vavrik Kata_konzulens_Róbert Nóra.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (144kB) |
Absztrakt (kivonat)
A Szakdolgozatomban a Gundel Étterem fenntartható és környezetbarát rendezvényszervezéséről írok, azon belül is az ezt megvalósítható körülményekről.Segítségemre volt egy mélyinterjú során Magyary Jenő, aki a Gundel Étterem Ügyviteli Igazgatója. Mély betekintést nyerhettem az általa kapott válaszok alapján az étterem jelenlegi környezetbarát törekvéseire, illetve alap pillérként segített hozzá a kutatásomhoz, hogy minél több fenntartható kivitelezést tudjak ajánlani az étterem számára.Fontos volt sszámomra, hogy egy kérdőíves kutatás által megtudjam, hogy az étteremben dolgozók, illetve a vendégek milyen benyomással távoznak az ott eltöltött rendezvényekről, hogy pontosabb képet kaphassak és minél relevánsabb információkhoz juthassak.Úgy gondolom a kutatásom során sikerrel jártam és sok olyan információhoz férkőzhettem hozzá, amelyekbe csak néhány ember nyerhet betekintést, amiért hálával tartozom.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | étterem, fenntarthatóság, Gundel Étterem, környezettudatosság, rendezvényszervezés, vendéglátás |
SWORD Depositor: | User Archive |
Felhasználói azonosító szám (ID): | User Archive |
Rekord készítés dátuma: | 2025. Már. 25. 11:29 |
Utolsó módosítás: | 2025. Már. 25. 11:29 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |