Balogh Kamilla (2024) A hajdúböszörményi Beregszászi Étterem és Rendezvényház működésének és marketingstratégiájának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
![]() |
PDF
JNAL0R, Balogh Kamilla, A hajdúböszörményi Beregszászi Étterem és Rendezvényház müködésének és marketingstratégiájának elemzése (2).pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
![]() |
PDF
Balogh Kamilla_k.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (198kB) |
![]() |
PDF
BA KM magyar bírálati lap BELSŐ_Balogh_Kamilla_Kovács_A.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (210kB) |
Absztrakt (kivonat)
A vendéglátás a gazdaság egyik leggyorsabban fejlődő szegmense, amelyet a fogyasztói igények, trendek és technológiák gyors fejlődésével írhatunk le. Egy ilyen versenypiaci környezetben elengedhetetlen egy hatékony marketingstratégia kialakítása és végrehajtása, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy reagáljanak ezekre a változásokra, és versenyelőnyt biztosítsanak maguknak mindezáltal. Személyes érdeklődésemet ennek a témának az alapos elemzése iránt családi tulajdonú vállalkozásunk motiválja, a Beregszászi Étterem és Rendezvényház. Az étterem több mint egy évtizede szolgálja Hajdúböszörmény térségének lakosságát, ezáltal tapasztalatot és rálátást adva számomra a vendéglátóipar működésére vonatkozólag. Gyermekkorom óta aktívan részt veszek az étterem mindennapi működésében, így első kézből ismerhettem meg a szektor egyedi kihívásait és jellegzetességeit. Minden nyáron az étteremnek szentelem az időmet, ahol nemcsak gyakorlati munkában veszek részt, hanem – szüleim révén - betekintést nyerhetek a vezetési folyamatokba és a stratégiai döntéshozatalba is. Ez a személyes elhivatottság és tapasztalat motivált arra, hogy dolgozatomban feltárjam a Beregszászi Étterem és Rendezvényház marketing stratégiáit és tevékenységét.Úgy gondolom, hogy a témával a kereskedelemben és marketingben megszerzett elméleti ismereteimet gyakorlati kontextusban hasznosíthatom és bővíthetem. Szeretném, ha a dolgozatom eredményei nem csupán megfelelnének a szakmai követelményeknek, hanem kézzelfogható értéket teremtenének a családi vállalkozásunk számára is.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Kereskedelem Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | 7P modell, étterem, marketing terv, online marketing, rendezvény(ek) |
SWORD Depositor: | User Archive |
Felhasználói azonosító szám (ID): | User Archive |
Rekord készítés dátuma: | 2025. Már. 25. 11:28 |
Utolsó módosítás: | 2025. Már. 25. 11:28 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |