A hajdúböszörményi Beregszászi Étterem és Rendezvényház működésének és marketingstratégiájának elemzése

Balogh Kamilla (2024) A hajdúböszörményi Beregszászi Étterem és Rendezvényház működésének és marketingstratégiájának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of JNAL0R, Balogh Kamilla, A hajdúböszörményi Beregszászi Étterem és Rendezvényház müködésének és marketingstratégiájának elemzése (2).pdf] PDF
JNAL0R, Balogh Kamilla, A hajdúböszörményi Beregszászi Étterem és Rendezvényház müködésének és marketingstratégiájának elemzése (2).pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)
[thumbnail of Balogh Kamilla_k.pdf] PDF
Balogh Kamilla_k.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (198kB)
[thumbnail of BA KM magyar bírálati lap BELSŐ_Balogh_Kamilla_Kovács_A.pdf] PDF
BA KM magyar bírálati lap BELSŐ_Balogh_Kamilla_Kovács_A.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (210kB)

Absztrakt (kivonat)

A vendéglátás a gazdaság egyik leggyorsabban fejlődő szegmense, amelyet a fogyasztói igények, trendek és technológiák gyors fejlődésével írhatunk le. Egy ilyen versenypiaci környezetben elengedhetetlen egy hatékony marketingstratégia kialakítása és végrehajtása, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy reagáljanak ezekre a változásokra, és versenyelőnyt biztosítsanak maguknak mindezáltal. Személyes érdeklődésemet ennek a témának az alapos elemzése iránt családi tulajdonú vállalkozásunk motiválja, a Beregszászi Étterem és Rendezvényház. Az étterem több mint egy évtizede szolgálja Hajdúböszörmény térségének lakosságát, ezáltal tapasztalatot és rálátást adva számomra a vendéglátóipar működésére vonatkozólag. Gyermekkorom óta aktívan részt veszek az étterem mindennapi működésében, így első kézből ismerhettem meg a szektor egyedi kihívásait és jellegzetességeit. Minden nyáron az étteremnek szentelem az időmet, ahol nemcsak gyakorlati munkában veszek részt, hanem – szüleim révén - betekintést nyerhetek a vezetési folyamatokba és a stratégiai döntéshozatalba is. Ez a személyes elhivatottság és tapasztalat motivált arra, hogy dolgozatomban feltárjam a Beregszászi Étterem és Rendezvényház marketing stratégiáit és tevékenységét.Úgy gondolom, hogy a témával a kereskedelemben és marketingben megszerzett elméleti ismereteimet gyakorlati kontextusban hasznosíthatom és bővíthetem. Szeretném, ha a dolgozatom eredményei nem csupán megfelelnének a szakmai követelményeknek, hanem kézzelfogható értéket teremtenének a családi vállalkozásunk számára is.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Kereskedelem Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem és marketing

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: 7P modell, étterem, marketing terv, online marketing, rendezvény(ek)
SWORD Depositor: User Archive
Felhasználói azonosító szám (ID): User Archive
Rekord készítés dátuma: 2025. Már. 25. 11:28
Utolsó módosítás: 2025. Már. 25. 11:28

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet