Mészáros Tamás (2024) A vendéglátás fő folyamatainak bemutatása a Budakert vendéglőben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
![]() |
PDF
vegleges_projektmunka_meszaros_tamas_l4beoz (7).pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
![]() |
PDF
Mészáros Tamás bírálat.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (140kB) |
Absztrakt (kivonat)
Projektmunkám során egy több évtizede működő budaörsi magyaros étterem bemutatását és annak fő munkafolyamatainak megismerését végeztem. Bemutatásra kerültek a beszállítok és a beszerzési lehetősége. A raktározás és a raktárak típusai és azok szabályai a HACCP szerint. Az ételkészitéshez szükséges konyhai eljárások, berendezések és technológiák. Személyzet napi feladatainak bemutatása. Több kutatási eredménnyel melyeket interjúkkal, éttermi szoftver elemzéssel és kérdőív segítségével szereztem meg.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | fő folyamatok, HACCP, magyar konyha, vendéglátás, vendéglő |
SWORD Depositor: | User Archive |
Felhasználói azonosító szám (ID): | User Archive |
Rekord készítés dátuma: | 2025. Már. 25. 11:28 |
Utolsó módosítás: | 2025. Már. 25. 11:28 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |