A vendéglátás fő folyamatainak bemutatása a Budakert vendéglőben.

Mészáros Tamás (2024) A vendéglátás fő folyamatainak bemutatása a Budakert vendéglőben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of vegleges_projektmunka_meszaros_tamas_l4beoz (7).pdf] PDF
vegleges_projektmunka_meszaros_tamas_l4beoz (7).pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of Mészáros Tamás bírálat.pdf] PDF
Mészáros Tamás bírálat.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (140kB)

Absztrakt (kivonat)

Projektmunkám során egy több évtizede működő budaörsi magyaros étterem bemutatását és annak fő munkafolyamatainak megismerését végeztem. Bemutatásra kerültek a beszállítok és a beszerzési lehetősége. A raktározás és a raktárak típusai és azok szabályai a HACCP szerint. Az ételkészitéshez szükséges konyhai eljárások, berendezések és technológiák. Személyzet napi feladatainak bemutatása. Több kutatási eredménnyel melyeket interjúkkal, éttermi szoftver elemzéssel és kérdőív segítségével szereztem meg.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: fő folyamatok, HACCP, magyar konyha, vendéglátás, vendéglő
SWORD Depositor: User Archive
Felhasználói azonosító szám (ID): User Archive
Rekord készítés dátuma: 2025. Már. 25. 11:28
Utolsó módosítás: 2025. Már. 25. 11:28

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet