Élő Adél (2024) Hazai és nemzetközi cukrászdák kínálatának elemzése 1. Nemzetközi és hazai csokoládé-trendek, preferenciák a fogyasztók körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
![]() |
PDF
ÉLŐ ADÉL SZAKDOLGOZAT (JLPPWE)_12.01. Javított.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (934kB) |
![]() |
PDF
Élő Adél_k.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (142kB) |
![]() |
PDF
Szakdolgozat értékelő Bsc_Élő Adél.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (144kB) |
Absztrakt (kivonat)
Véleményem szerint a témaválasztás aktualitása és történelmi gazdagsága miatt az anyag nem csak a csokoládé szerelmeseinek érdekes, hanem azoknak is, akik a társadalmi változások, gazdasági trendek és fogyasztói viselkedések mélyebb megértésére törekszenek. A csokoládé ezen többdimenziós bemutatása lehetőséget adott arra, hogy egy hétköznapi terméken keresztül átfogóbb kulturális és gazdasági folyamatokat is megértsünk. Ezáltal a kutatás nemcsak informatív, hanem inspiráló is lehet, különösen azok számára, akik a gasztronómia és a társadalmi változások kapcsolatát tanulmányozzák.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | cukrászda, csokoládé, csokoládétrend, desszertek, kakaó |
SWORD Depositor: | User Archive |
Felhasználói azonosító szám (ID): | User Archive |
Rekord készítés dátuma: | 2025. Már. 25. 11:28 |
Utolsó módosítás: | 2025. Már. 25. 11:28 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |