Tematikus rendezvények megszervezése, lebonyolítása és gasztronómiai hátterének bemutatása hazai példákon keresztül

Ábrám Evelin (2016) Tematikus rendezvények megszervezése, lebonyolítása és gasztronómiai hátterének bemutatása hazai példákon keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Ábrám Evelin Szakdolgozat.pdf] PDF
Ábrám Evelin Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (750kB)

Magyar cím

Tematikus rendezvények megszervezése, lebonyolítása és gasztronómiai hátterének bemutatása hazai példákon keresztül

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hegedűs Péter
NEM RÉSZLETEZETT
Gazdasági tanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Rendezvény, Gasztronómia, incentive turizmus, Tematikus, rendezvények, rendezvény szervezés
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 09. 09:07
Utolsó módosítás: 2017. Jan. 02. 16:02

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet