Burnout in the Hungarian hospitality sector after the Covid-19 pandemic.

Bagi Kristóf Tamás (2024) Burnout in the Hungarian hospitality sector after the Covid-19 pandemic. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of bagi-kristof-tamas-university-thesis.pdf] PDF
bagi-kristof-tamas-university-thesis.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (534kB)
[thumbnail of Szakdolgozat értékelő lap angol_2406.pdf] PDF
Szakdolgozat értékelő lap angol_2406.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (144kB)
[thumbnail of assessment sheet_ bagi_20250107.pdf] PDF
assessment sheet_ bagi_20250107.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (170kB)

Absztrakt (kivonat)

The thesis investigated burnout in the hospitality industry using Maslach Burnout Inventory questionnaires. It examined emotional tiredness, depersonalization, and diminished personal performance levels in relation to demographic and work-related data. The study targeted Hungarian restaurant and hotel employees’ status after the Covid-19 pandemic. The main results indicated that the burnout factors are apparent in the lives of the participants and Immediate measures need to be taken to prevent the further development of burnout.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: burnout, Covid-19, Hospitality Sector, Hungary, Workers
SWORD Depositor: User Archive
Felhasználói azonosító szám (ID): User Archive
Rekord készítés dátuma: 2025. Már. 25. 11:25
Utolsó módosítás: 2025. Már. 25. 11:25

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet