Bagi Kristóf Tamás (2024) Burnout in the Hungarian hospitality sector after the Covid-19 pandemic. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
![]() |
PDF
bagi-kristof-tamas-university-thesis.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (534kB) |
![]() |
PDF
Szakdolgozat értékelő lap angol_2406.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (144kB) |
![]() |
PDF
assessment sheet_ bagi_20250107.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (170kB) |
Absztrakt (kivonat)
The thesis investigated burnout in the hospitality industry using Maslach Burnout Inventory questionnaires. It examined emotional tiredness, depersonalization, and diminished personal performance levels in relation to demographic and work-related data. The study targeted Hungarian restaurant and hotel employees’ status after the Covid-19 pandemic. The main results indicated that the burnout factors are apparent in the lives of the participants and Immediate measures need to be taken to prevent the further development of burnout.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | burnout, Covid-19, Hospitality Sector, Hungary, Workers |
SWORD Depositor: | User Archive |
Felhasználói azonosító szám (ID): | User Archive |
Rekord készítés dátuma: | 2025. Már. 25. 11:25 |
Utolsó módosítás: | 2025. Már. 25. 11:25 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |