Katona Csenge (2024) Az Illés Cukrászda kínálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
![]() |
PDF
Az Illés Cukrászda kínálata.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
![]() |
PDF
Mellékletek.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (291kB) |
![]() |
PDF
Projektmunka_értékelő_Katona Csenge.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (137kB) |
Absztrakt (kivonat)
Napjainkban a cukrászdák, mint vendéglátó egységek kifejezetten nagy népszerűségnek örvendenek. Számtalan ok lehet, amiért ezek az üzletek vonzzák a betérő vendégeket. Ha ezekre az indokokra gondolunk, nélkülözhetetlenül fontos, hogy figyelembe vegyük egy cukrászda általános kínálatát. Azért választottam ezt a témát, mert közel áll az érdeklődésemhez a cukrászdák általános rendszere, szolgáltatásaik felépítése. A vendégek nem csupán azért térnek be, hogy egyenek egy süteményt, véleményem szerint, ez sokkal összetettebb folyamat. A helység külleme egy nagyon fontos szempont, ahogy a berendezés, a dizájn, a kínálat mennyisége, az udvarias kiszolgálás, illetve a jó tapasztalat, a kellemes ízek és hangulat. Mivel a sütemények szakszerű és ízléses elkészítése mindig is egy kedvelt cselekvés volt a számomra, boldog voltam, amiért lehetőséget kaptam, hogy cukrászdában dolgozzak. Van lehetőségem megfigyelni a sütemények készítési folyamatát a konyhai részlegen, a torta- és pékáru rendelések lebonyolítását, illetve tapasztalatot szerezhetek a vendégek kiszolgálásában. Közelebbről is meg tudom vizsgálni a kínálati elemek felépítését, hogy mi tesz kiemelkedővé néhány süteményt a többi között, miért fontos, hogy a kávé is a kínálat része legyen, mi az, amit a visszatérő vendégek általában keresnek, milyen minőséget és kiszolgálást várnak el a látogatók. Ha bármi kérdésem lenne a munka során, vagy a Projektmunka elkészítését illetően, a munkaadómhoz és kollégáimhoz tudok fordulni, akik szívesen segítenek.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | 21. század, családi vállalkozás, élelmiszer, vendéglátás, vendéglátóipar |
SWORD Depositor: | User Archive |
Felhasználói azonosító szám (ID): | User Archive |
Rekord készítés dátuma: | 2025. Már. 25. 11:25 |
Utolsó módosítás: | 2025. Már. 25. 11:25 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |