Az Illés Cukrászda kínálata

Katona Csenge (2024) Az Illés Cukrászda kínálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Az Illés Cukrászda kínálata.pdf] PDF
Az Illés Cukrászda kínálata.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[thumbnail of Mellékletek.pdf] PDF
Mellékletek.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (291kB)
[thumbnail of Projektmunka_értékelő_Katona Csenge.pdf] PDF
Projektmunka_értékelő_Katona Csenge.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (137kB)

Absztrakt (kivonat)

Napjainkban a cukrászdák, mint vendéglátó egységek kifejezetten nagy népszerűségnek örvendenek. Számtalan ok lehet, amiért ezek az üzletek vonzzák a betérő vendégeket. Ha ezekre az indokokra gondolunk, nélkülözhetetlenül fontos, hogy figyelembe vegyük egy cukrászda általános kínálatát. Azért választottam ezt a témát, mert közel áll az érdeklődésemhez a cukrászdák általános rendszere, szolgáltatásaik felépítése. A vendégek nem csupán azért térnek be, hogy egyenek egy süteményt, véleményem szerint, ez sokkal összetettebb folyamat. A helység külleme egy nagyon fontos szempont, ahogy a berendezés, a dizájn, a kínálat mennyisége, az udvarias kiszolgálás, illetve a jó tapasztalat, a kellemes ízek és hangulat. Mivel a sütemények szakszerű és ízléses elkészítése mindig is egy kedvelt cselekvés volt a számomra, boldog voltam, amiért lehetőséget kaptam, hogy cukrászdában dolgozzak. Van lehetőségem megfigyelni a sütemények készítési folyamatát a konyhai részlegen, a torta- és pékáru rendelések lebonyolítását, illetve tapasztalatot szerezhetek a vendégek kiszolgálásában. Közelebbről is meg tudom vizsgálni a kínálati elemek felépítését, hogy mi tesz kiemelkedővé néhány süteményt a többi között, miért fontos, hogy a kávé is a kínálat része legyen, mi az, amit a visszatérő vendégek általában keresnek, milyen minőséget és kiszolgálást várnak el a látogatók. Ha bármi kérdésem lenne a munka során, vagy a Projektmunka elkészítését illetően, a munkaadómhoz és kollégáimhoz tudok fordulni, akik szívesen segítenek.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: 21. század, családi vállalkozás, élelmiszer, vendéglátás, vendéglátóipar
SWORD Depositor: User Archive
Felhasználói azonosító szám (ID): User Archive
Rekord készítés dátuma: 2025. Már. 25. 11:25
Utolsó módosítás: 2025. Már. 25. 11:25

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet