Egy hamburgerező napi operatív folyamatai és működési struktúrája

Nagy Attila (2024) Egy hamburgerező napi operatív folyamatai és működési struktúrája. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Nagy_Attila_Projektmunka.pdf] PDF
Nagy_Attila_Projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (659kB)
[thumbnail of Kérdések.pdf] PDF
Kérdések.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (205kB)
[thumbnail of Nagy Attila bírálat.pdf] PDF
Nagy Attila bírálat.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (125kB)

Absztrakt (kivonat)

Ez a dolgozat egy hamburgerező napi operatív folyamatait és működési struktúráját vizsgálja. A kutatás célja, hogy bemutassa a vendéglátás ezen szegmensének mindennapi működését, rávilágítson a logisztikai kihívásokra, a személyzeti menedzsment kérdéseire, valamint az üzleti folyamatok hatékonyságának fontosságára. A kutatási módszertan részeként mélyinterjúkat készítettem az érintett dolgozókkal. Az eredmények alapján javaslatokat fogalmaztam meg a munkafolyamatok egyszerűsítésére, digitalizációra, valamint a csapatmunka és motiváció fejlesztésére.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: étterem, hamburger, pincér, raktárgazdálkodás, raktározás
SWORD Depositor: User Archive
Felhasználói azonosító szám (ID): User Archive
Rekord készítés dátuma: 2025. Már. 25. 11:24
Utolsó módosítás: 2025. Már. 25. 11:24

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet