Nagy Attila (2024) Egy hamburgerező napi operatív folyamatai és működési struktúrája. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
|
PDF
Nagy_Attila_Projektmunka.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (659kB) |
|
|
PDF
Kérdések.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (205kB) |
|
|
PDF
Nagy Attila bírálat.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (125kB) |
Absztrakt (kivonat)
Ez a dolgozat egy hamburgerező napi operatív folyamatait és működési struktúráját vizsgálja. A kutatás célja, hogy bemutassa a vendéglátás ezen szegmensének mindennapi működését, rávilágítson a logisztikai kihívásokra, a személyzeti menedzsment kérdéseire, valamint az üzleti folyamatok hatékonyságának fontosságára. A kutatási módszertan részeként mélyinterjúkat készítettem az érintett dolgozókkal. Az eredmények alapján javaslatokat fogalmaztam meg a munkafolyamatok egyszerűsítésére, digitalizációra, valamint a csapatmunka és motiváció fejlesztésére.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | projektmunka |
|---|---|
| Kulcsszavak: | étterem, hamburger, pincér, raktárgazdálkodás, raktározás |
| SWORD Depositor: | User Archive |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | User Archive |
| Rekord készítés dátuma: | 2025. Már. 25. 11:24 |
| Utolsó módosítás: | 2025. Már. 25. 11:24 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

