Rosenstein Vendéglő kínálatának elemzése

Kövesi Henrietta (2024) Rosenstein Vendéglő kínálatának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Kövesi Henrietta-Szakdolgozat.pdf] PDF
Kövesi Henrietta-Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (446kB)
[thumbnail of Projektmunka_értékelő_Kövesi Henrietta.pdf] PDF
Projektmunka_értékelő_Kövesi Henrietta.pdf
Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat)

Download (137kB)

Absztrakt (kivonat)

A projektmunkámban bemutatom a Rosenstein Vendéglő működését, történetét, kialakulását, és jövőbeli terveit. Elemzem a kínálatot, majd gluténérzékeny szemlélőként is beszélek az étlapról. Szót ejtek a vendéglátás különböző részeiről, kutatás alatt kiderült véleményekről, és meglátásokról. Cikkek és egy interjú segítségével ismertetem a Rosenstein világát, és egy könyv alapján beszélek a vendéglátás művészetéről. A végén összefoglalásra kerülnek az összegyűjtött adatok, és választ kapunk az elején feltett kutatási kérdésekre.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: bemutatás, elemzés, történelem, vendéglátás, vélemények
SWORD Depositor: User Archive
Felhasználói azonosító szám (ID): User Archive
Rekord készítés dátuma: 2025. Már. 25. 11:23
Utolsó módosítás: 2025. Már. 25. 11:23

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet