Kövesi Henrietta (2024) Rosenstein Vendéglő kínálatának elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
![]() |
PDF
Kövesi Henrietta-Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (446kB) |
![]() |
PDF
Projektmunka_értékelő_Kövesi Henrietta.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (137kB) |
Absztrakt (kivonat)
A projektmunkámban bemutatom a Rosenstein Vendéglő működését, történetét, kialakulását, és jövőbeli terveit. Elemzem a kínálatot, majd gluténérzékeny szemlélőként is beszélek az étlapról. Szót ejtek a vendéglátás különböző részeiről, kutatás alatt kiderült véleményekről, és meglátásokról. Cikkek és egy interjú segítségével ismertetem a Rosenstein világát, és egy könyv alapján beszélek a vendéglátás művészetéről. A végén összefoglalásra kerülnek az összegyűjtött adatok, és választ kapunk az elején feltett kutatási kérdésekre.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | bemutatás, elemzés, történelem, vendéglátás, vélemények |
SWORD Depositor: | User Archive |
Felhasználói azonosító szám (ID): | User Archive |
Rekord készítés dátuma: | 2025. Már. 25. 11:23 |
Utolsó módosítás: | 2025. Már. 25. 11:23 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |