Kanyó Zita Krisztina (2024) A Gundel étterem szerepe a rendezvényszervező piacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
![]() |
PDF
Kanyó Zita_UWSJV4_Szakdolgozat_BGE.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) |
![]() |
PDF
Kanyó Zita_konzulens_Róbert Nóra.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (145kB) |
![]() |
PDF
KanyóZita_opponens_Trencsényi Judit.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (145kB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakdolgozatom témájának a Gundel Étterem, Rendezvényhelyszín és Catering szolgáltatót választottam, azon belül is a Gundel rendezvények szezonalitásában rejlő miértek és okok a fő témám. Ez év februárjában itt kezdtem meg a rövid, majd hosszú szakmai gyakorlatomat is. A ház első negyedéves dolgozói megbeszélésén részt vehettem, mint rendezvényszervező gyakornok, ahol a hely igazgatója tartott beszámolót a különböző szekciók, tehát az étterem, illetve a rendezvény- és bankett termelési bevételeiről, meglátásokról és munkavállalók visszajelzéseiről, továbbá a negyedéves dolgozói díjak is ekkor kerültek kiosztásra. Ezen felül, az igazgató úr problémákat is felvetett azzal kapcsolatban, hogy mi lehet az oka annak, hogy a bejövő rendezvényeket illetően, a Gundelre nagyon jellemző a szezonalitás.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | eventrend, Gundel, rendezvénypiac, rendezvényszervezés, szezonalitás |
SWORD Depositor: | User Archive |
Felhasználói azonosító szám (ID): | User Archive |
Rekord készítés dátuma: | 2025. Már. 25. 11:22 |
Utolsó módosítás: | 2025. Már. 25. 11:22 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |