Halkalauz a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban

Major Enikő (2016) Halkalauz a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Halkalauz-a-gasztronómiában-és-az-egészséges-táplálkozásban.pdf] PDF
Halkalauz-a-gasztronómiában-és-az-egészséges-táplálkozásban.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai tanársegéd

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Halgasztronómia, Halételek, Halászlé, Halászmesterség, Táplálkozás- élettani jelentőség, Gyógyító konyha
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 09. 16:11
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 04. 12:47

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet