Major Enikő (2016) Halkalauz a gasztronómiában és az egészséges táplálkozásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Halkalauz-a-gasztronómiában-és-az-egészséges-táplálkozásban.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Halgasztronómia, Halételek, Halászlé, Halászmesterség, Táplálkozás- élettani jelentőség, Gyógyító konyha |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Bakos Katalin Mária |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Máj. 09. 16:11 |
Utolsó módosítás: | 2016. Júl. 04. 12:47 |
Actions (login required)
Tétel nézet |