Schettrer Gergő (2024) A szállodai emeleti felszolgálás hatása a vendégélményre és a szálloda teljesítményére: egy átfogó elemzés. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
![]() |
PDF
ICL2ND Schettrer Gergő A szállodai emeleti felszolgálás hatása a vendégélményre és a szálloda teljesítményére egy átfogó elemzés.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
![]() |
PDF
Szakdolgozat értékelő Schettrer Gergő ICL2ND.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (3MB) |
![]() |
PDF
Szakdolgozat értékelő Bsc_2406 (8) Schetter Gergő.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (144kB) |
Absztrakt (kivonat)
Szakmai tapasztalataim inspirálták ennek a dolgozatnak a megírását, melynek célja, hogy átfogó képet adjon a szobaszerviz jelenlegi gyakorlatáról, jövőbeli fejlődési lehetőségeiről, és felvázolja, hogyan lehetne javítani a szobaszerviz működését a vendégelégedettség és a szállodai versenyképesség növelése érdekében. Az alábbi kérdésekre keresem a választ: 1. Milyen gyakran veszik igénybe a vendégek a szállodai szobaszervizt, és milyen tényezők befolyásolják ezt a döntést 2. Milyen étel- és italválasztékokat preferálnak a vendégek a szobaszerviz során, és milyen újítások vagy kiegészítő szolgáltatások növelhetik az elégedettséget? 3. Hogyan értékelik a vendégek a szobaszerviz minőségét és hatékonyságát? 4. Milyen technológiai megoldások segíthetnek javítani a szobaszerviz folyamatának hatékonyságát és a vendégélményt? 5. Milyen problémák és kihívások merülnek fel a szállodai szobaszerviz során? 6. Hogyan lehet optimalizálni a szobaszerviz folyamatát és szolgáltatásait annak érdekében, hogy növeljék a vendégelégedettséget és a szálloda versenyképességét?
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | covid, emeleti felszolgálás, felszolgálás, szálloda, szobai étkezés, vendégélmény |
SWORD Depositor: | User Archive |
Felhasználói azonosító szám (ID): | User Archive |
Rekord készítés dátuma: | 2025. Már. 25. 11:21 |
Utolsó módosítás: | 2025. Már. 25. 11:21 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |