Bognár Máté (2024) Csokoládé és manufakturális bonbonok a gasztronómia világában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
![]() |
PDF
Bognár Máté - szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
![]() |
PDF
Bognár Máté_k.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (142kB) |
![]() |
PDF
Szakdolgozat értékelő Bsc_Bognár Máté.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (144kB) |
Absztrakt (kivonat)
A dolgozat középpontjában a csokoládé gasztronómiai felhasználása áll, beleértve különböző csokoládéfajták elemzését, a kézműves bonbonok készítésének folyamatát, valamint a minőségi csokoládé és hozzá kapcsolódó rendezvények bemutatását. A kutatás során bemutatásra kerül az emberek csokoládéfogyasztási szokásai, kedvelt ízvilágok és a fogyasztási preferenciák. A téma iránt személyes kötődésem is van, mivel családunk több mint öt éve működtet egy csokoládé manufaktúrát, ahol kézműves bonbonokat és más csokoládétermékeket készítünk.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | családi vállalkozás, csokoládé, felhasználás, gasztronómia, gasztrotörténet, manufaktúra |
SWORD Depositor: | User Archive |
Felhasználói azonosító szám (ID): | User Archive |
Rekord készítés dátuma: | 2025. Már. 25. 11:21 |
Utolsó módosítás: | 2025. Már. 25. 11:21 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |