Libor Gabriella (2014) Táplálékallergiát kiváltó összetevők a cukrászipari termékekben és azok helyettesítése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
![]() |
PDF
Libor Gabriella.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (712kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Édességkészítés, Táplálékallergia, Kutatásmódszertan, Cukrászüzem, Alapanyag, Táplálkozás |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Attila Herczeg |
Rekord készítés dátuma: | 2025. Már. 12. 14:57 |
Utolsó módosítás: | 2025. Jún. 25. 16:17 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |