Táplálékallergiát kiváltó összetevők a cukrászipari termékekben és azok helyettesítése

Libor Gabriella (2014) Táplálékallergiát kiváltó összetevők a cukrászipari termékekben és azok helyettesítése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Libor Gabriella.pdf] PDF
Libor Gabriella.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (712kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-Vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Édességkészítés, Táplálékallergia, Kutatásmódszertan, Cukrászüzem, Alapanyag, Táplálkozás
Felhasználói azonosító szám (ID): Attila Herczeg
Rekord készítés dátuma: 2025. Már. 12. 14:57
Utolsó módosítás: 2025. Jún. 25. 16:17

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet