A csokoládé terjedése és felhasználási módjai Magyarországon

Veréb Anna (2014) A csokoládé terjedése és felhasználási módjai Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Veréb Anna.pdf] PDF
Veréb Anna.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (996kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Csokoládé, Élettani hatás, Csokoládéipar, Csokoládégyártás, Csokoládé Múzeum, Csokoládéfesztivál
Felhasználói azonosító szám (ID): Attila Herczeg
Rekord készítés dátuma: 2025. Már. 12. 14:41
Utolsó módosítás: 2025. Jún. 25. 16:53

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet