Móré Luca Kata (2024) Szezonálisan üzemeltethető vendéglátó egység nyitása. Külkereskedelmi Kar.
![]() |
PDF
Móré Luca Kata szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
![]() |
PDF
Biralat_More_Luca.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (213kB) |
![]() |
PDF
Móré Luca Kata szakdolgozat - Külső konzulensi bírálat.pdf Hozzáférés joga: Bizalmas dokumentum (bírálat) Download (100kB) |
Absztrakt (kivonat)
A dolgozat során bemutattam a vendéglátóipar helyzetét, annak növekedési tendenciáit és azokat a változásokat, amelyeket a gazdasági és társadalmi tényezők, például a Covid-19 járvány, a szektorra gyakoroltak. Az elmúlt évtizedekben a vendéglátás nagyon gyors ütemben növekedett. Emellett a globalizálódó világ lehetővé tette, hogy új kultúrák ízeivel és ételeivel ismerkedjünk meg világszerte, így bővült a kínálat is. Kiemeltem a szezonalitás szerepét, amely alapvetően meghatározza a fagylaltozók működését. Továbbáa fogyasztói magatartást, preferenciákat és elvárásokat vizsgáltam.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Tanszék
Marketing Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Fagylalt, szezonalitás, vállalkozás indítása, vállalkozás üzemeltetése, vendéglátás |
SWORD Depositor: | Archive User |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Archive User |
Rekord készítés dátuma: | 2025. Már. 12. 11:13 |
Utolsó módosítás: | 2025. Már. 12. 11:13 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |