ÉTELÉRZÉKENYSÉGGEL ÉS KÜLÖNLEGES ÉTRENDDEL ÉLŐK SZÁMÁRA KIALAKÍTOTT ÉTTEREM MEGVALÓSÍTHATÓSÁGI TANULMÁNYA

Buskó Ágnes (2014) ÉTELÉRZÉKENYSÉGGEL ÉS KÜLÖNLEGES ÉTRENDDEL ÉLŐK SZÁMÁRA KIALAKÍTOTT ÉTTEREM MEGVALÓSÍTHATÓSÁGI TANULMÁNYA. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Buskó Ágnes.pdf] PDF
Buskó Ágnes.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (933kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmis Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Betegség, anyagcserezavar, Étterem, egyedi szolgáltatás, Vállalakozás, Marketingterv, Terv, Elemzés
Felhasználói azonosító szám (ID): Attila Herczeg
Rekord készítés dátuma: 2025. Már. 12. 11:55
Utolsó módosítás: 2025. Jún. 27. 13:41

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet