Buskó Ágnes (2014) ÉTELÉRZÉKENYSÉGGEL ÉS KÜLÖNLEGES ÉTRENDDEL ÉLŐK SZÁMÁRA KIALAKÍTOTT ÉTTEREM MEGVALÓSÍTHATÓSÁGI TANULMÁNYA. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Buskó Ágnes.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (933kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmis Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Betegség, anyagcserezavar, Étterem, egyedi szolgáltatás, Vállalakozás, Marketingterv, Terv, Elemzés |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Attila Herczeg |
| Rekord készítés dátuma: | 2025. Már. 12. 11:55 |
| Utolsó módosítás: | 2025. Jún. 27. 13:41 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

