Molnár Pálma (2014) A minőség, az elégedettség és a lojalitás összefüggései a melegkonyhás vendéglátóegységekben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
![]() |
PDF
Molnár Pálma.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (842kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Minőségmenedzsment, Vendégelégedettség, Lojalitás, Szolgáltatás, vendéglátás |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Attila Herczeg |
Rekord készítés dátuma: | 2025. Már. 12. 11:12 |
Utolsó módosítás: | 2025. Jún. 30. 13:02 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |