Kézműves sörök értékesítésének lehetőségei a vendéglátásban, a beruházásra és jövedelmezőségre tett hatásai egy konkrét példán keresztül bemutatva

Bán Zsuzsanna (2014) Kézműves sörök értékesítésének lehetőségei a vendéglátásban, a beruházásra és jövedelmezőségre tett hatásai egy konkrét példán keresztül bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Bán Zsuzsanna.pdf] PDF
Bán Zsuzsanna.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Sör, Vendéglátó üzlet, Környezetelemzés, Versenytárselemzés, Sörfogyasztás, Megvalósíthatóság
Felhasználói azonosító szám (ID): Attila Herczeg
Rekord készítés dátuma: 2025. Már. 10. 14:23
Utolsó módosítás: 2025. Jún. 30. 13:46

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet