Bán Zsuzsanna (2014) Kézműves sörök értékesítésének lehetőségei a vendéglátásban, a beruházásra és jövedelmezőségre tett hatásai egy konkrét példán keresztül bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Bán Zsuzsanna.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Sör, Vendéglátó üzlet, Környezetelemzés, Versenytárselemzés, Sörfogyasztás, Megvalósíthatóság |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Attila Herczeg |
| Rekord készítés dátuma: | 2025. Már. 10. 14:23 |
| Utolsó módosítás: | 2025. Jún. 30. 13:46 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

