Berei Enikő (2014) A MOLEKULÁRIS GASZTRONÓMIA ÉS A MIXOLÓGIA HATÁSA A VENDÉGLÁTÁSRA. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Berei Enikő.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Gasztronómia, Mixológia, Molekuláris, Felmérés |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Herczeg Attila |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Okt. 25. 14:14 |
Utolsó módosítás: | 2024. Okt. 31. 10:53 |
Actions (login required)
Tétel nézet |