A MOLEKULÁRIS GASZTRONÓMIA ÉS A MIXOLÓGIA HATÁSA A VENDÉGLÁTÁSRA

Berei Enikő (2014) A MOLEKULÁRIS GASZTRONÓMIA ÉS A MIXOLÓGIA HATÁSA A VENDÉGLÁTÁSRA. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Berei Enikő.pdf] PDF
Berei Enikő.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó szakmenedzser

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Gasztronómia, Mixológia, Molekuláris, Felmérés
Felhasználói azonosító szám (ID): Herczeg Attila
Rekord készítés dátuma: 2024. Okt. 25. 14:14
Utolsó módosítás: 2024. Okt. 31. 10:53

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet