Rádi József (2014) Az olasz gasztronómia vizsgálata és megjelenése hazánkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Rádi József.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (819kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Gasztronómia, olasz, Bor, Étkezési szokás, Olasz étterem |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Herczeg Attila |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Okt. 17. 14:32 |
Utolsó módosítás: | 2024. Okt. 31. 14:41 |
Actions (login required)
Tétel nézet |