Az olasz gasztronómia vizsgálata és megjelenése hazánkban

Rádi József (2014) Az olasz gasztronómia vizsgálata és megjelenése hazánkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Rádi József.pdf] PDF
Rádi József.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (819kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó szakmenedzser

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Gasztronómia, olasz, Bor, Étkezési szokás, Olasz étterem
Felhasználói azonosító szám (ID): Herczeg Attila
Rekord készítés dátuma: 2024. Okt. 17. 14:32
Utolsó módosítás: 2024. Okt. 31. 14:41

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet