Péterfy Dóra (2014) Az egészségtudatos táplálkozás vizsgálata szállodák F&B részlegén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
|
PDF
Péterfy Dóra.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátó Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | záródolgozat |
|---|---|
| Kulcsszavak: | F&B, szállodai, Táplálkozás, egészséges, Táplálékallergia, Cukorbetegség, paleolit, vegetariánus, Elemző, összehasonlító |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Attila Herczeg |
| Rekord készítés dátuma: | 2024. Okt. 10. 15:23 |
| Utolsó módosítás: | 2025. Jún. 30. 18:58 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

