Az egészségtudatos táplálkozás vizsgálata szállodák F&B részlegén

Péterfy Dóra (2014) Az egészségtudatos táplálkozás vizsgálata szállodák F&B részlegén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Péterfy Dóra.pdf] PDF
Péterfy Dóra.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátó Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó szakmenedzser

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: F&B, szállodai, Táplálkozás, egészséges, Táplálékallergia, Cukorbetegség, paleolit, vegetariánus, Elemző, összehasonlító
Felhasználói azonosító szám (ID): Attila Herczeg
Rekord készítés dátuma: 2024. Okt. 10. 15:23
Utolsó módosítás: 2025. Jún. 30. 18:58

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet