Kiss Eszter (2014) A Bakony turisztikai sajátosságai, programlehetőségei, a bakonyi borkultúra bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
![]() |
PDF
Kiss Eszter.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | záródolgozat |
---|---|
Kulcsszavak: | Bakony, Vadászturizmus, Borkultúra, turisztikai sajátosság, programlehetőség |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Attila Herczeg |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Okt. 10. 15:13 |
Utolsó módosítás: | 2025. Jún. 30. 19:00 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |