A Bakony turisztikai sajátosságai, programlehetőségei, a bakonyi borkultúra bemutatása

Kiss Eszter (2014) A Bakony turisztikai sajátosságai, programlehetőségei, a bakonyi borkultúra bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Kiss Eszter.pdf] PDF
Kiss Eszter.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Idegenfogalmi szakmenedzser

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Bakony, Vadászturizmus, Borkultúra, turisztikai sajátosság, programlehetőség
Felhasználói azonosító szám (ID): Attila Herczeg
Rekord készítés dátuma: 2024. Okt. 10. 15:13
Utolsó módosítás: 2025. Jún. 30. 19:00

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet