Mercure Budapest Korona bankett tevékenységének fejlesztési lehetőségei

Frigyesy Ádám (2014) Mercure Budapest Korona bankett tevékenységének fejlesztési lehetőségei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Frigyesy Ádám.pdf] PDF
Frigyesy Ádám.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó szakmenedzser

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Rendezvényszervezés, Rendezvénypiac, Szállodalánc, Accor, Mercure Budapest Korona, SWOT analízis, Rendezvény, szállodai, Elemzés
Felhasználói azonosító szám (ID): Attila Herczeg
Rekord készítés dátuma: 2024. Okt. 10. 12:21
Utolsó módosítás: 2025. Jún. 30. 19:07

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet