Vild Ádám (2014) Az egri és a tokaji borvidék összehasonlító elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
| ![Vild Ádám.pdf [thumbnail of Vild Ádám.pdf]](http://dolgozattar.uni-bge.hu/style/images/fileicons/application_pdf.png) | PDF Vild Ádám.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (676kB) | 
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | záródolgozat | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | Borvidék, Eger, Tokaj, Szőlőtermesztés, Egri Bikavér, Tokaji aszú | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Attila Herczeg | 
| Rekord készítés dátuma: | 2024. Okt. 10. 11:15 | 
| Utolsó módosítás: | 2025. Jún. 30. 19:13 | 
Actions (login required)
|  | Tétel nézet | 
 
         
        
