Vild Ádám (2014) Az egri és a tokaji borvidék összehasonlító elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
![]() |
PDF
Vild Ádám.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (676kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | záródolgozat |
---|---|
Kulcsszavak: | Borvidék, Eger, Tokaj, Szőlőtermesztés, Egri Bikavér, Tokaji aszú |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Attila Herczeg |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Okt. 10. 11:15 |
Utolsó módosítás: | 2025. Jún. 30. 19:13 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |