Takáts Réka (2016) A minőségirányítás és a fogyasztói elégedettség összefüggései és fontossága az élelmiszerkereskedelemben. Külkereskedelmi Kar.
PDF
SZAKDOLGOZAT VÉGLEGESVÁLTOZAT 20160506 87-.pdf Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Tanszék
Marketing Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság, Vevői elégedettség, Minőségirányítás az élelmiszerkereskedelemben, HACCP |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Hegedűsné Orbán Éva |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Máj. 07. 11:08 |
Utolsó módosítás: | 2016. Nov. 09. 14:38 |
Actions (login required)
Tétel nézet |