A hagyományos és gyorséttermi üzemeltetés összehasonlítása a McDonald's példáján keresztül

Kovács Klaudia (2016) A hagyományos és gyorséttermi üzemeltetés összehasonlítása a McDonald's példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of TELJES szakdolgozat Kovács Klaudia.pdf] PDF
TELJES szakdolgozat Kovács Klaudia.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: McDonald's, Gulyás Csárda, Vendéglátás, Beszerzés, Értékesítés
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2016. Máj. 06. 10:03
Utolsó módosítás: 2016. Júl. 04. 14:14

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet