Kovács Klaudia (2016) A hagyományos és gyorséttermi üzemeltetés összehasonlítása a McDonald's példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
TELJES szakdolgozat Kovács Klaudia.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | McDonald's, Gulyás Csárda, Vendéglátás, Beszerzés, Értékesítés |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Bakos Katalin Mária |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Máj. 06. 10:03 |
Utolsó módosítás: | 2016. Júl. 04. 14:14 |
Actions (login required)
Tétel nézet |