BORÁSZAT ÉS KULTÚRA A TOKAJ-HEGYALJA BORVIDÉKEN

Koch Fanni (2014) BORÁSZAT ÉS KULTÚRA A TOKAJ-HEGYALJA BORVIDÉKEN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Koch Fanni.pdf] PDF
Koch Fanni.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Idegenforgalmi szakmenedzser

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Borvidék, Tokaj-Hegyalja, Borkultúra, Borturizmus, Tokaji aszú, Borfesztivál, Hungarikum, Világörökség, Felmérés
Felhasználói azonosító szám (ID): Attila Herczeg
Rekord készítés dátuma: 2024. Szep. 17. 12:34
Utolsó módosítás: 2025. Jún. 30. 19:26

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet