Koch Fanni (2014) BORÁSZAT ÉS KULTÚRA A TOKAJ-HEGYALJA BORVIDÉKEN. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
![]() |
PDF
Koch Fanni.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | záródolgozat |
---|---|
Kulcsszavak: | Borvidék, Tokaj-Hegyalja, Borkultúra, Borturizmus, Tokaji aszú, Borfesztivál, Hungarikum, Világörökség, Felmérés |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Attila Herczeg |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Szep. 17. 12:34 |
Utolsó módosítás: | 2025. Jún. 30. 19:26 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |