Csehkis Kata (2014) A tréning jelentősége a szakács szakmában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
![]() |
PDF
Csehkis Kata.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (756kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | záródolgozat |
---|---|
Kulcsszavak: | Szakképzés, szakács, változás, Továbbképzés, Elemzés |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Attila Herczeg |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Szep. 16. 12:04 |
Utolsó módosítás: | 2025. Jún. 30. 19:39 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |