A tréning jelentősége a szakács szakmában

Csehkis Kata (2014) A tréning jelentősége a szakács szakmában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Csehkis Kata.pdf] PDF
Csehkis Kata.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (756kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó szakmenedzser

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Szakképzés, szakács, változás, Továbbképzés, Elemzés
Felhasználói azonosító szám (ID): Attila Herczeg
Rekord készítés dátuma: 2024. Szep. 16. 12:04
Utolsó módosítás: 2025. Jún. 30. 19:39

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet