Csehkis Kata (2014) A tréning jelentősége a szakács szakmában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
| 
              
PDF
 Csehkis Kata.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (756kB)  | 
          
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | záródolgozat | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | Szakképzés, szakács, változás, Továbbképzés, Elemzés | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Attila Herczeg | 
| Rekord készítés dátuma: | 2024. Szep. 16. 12:04 | 
| Utolsó módosítás: | 2025. Jún. 30. 19:39 | 
Actions (login required)
![]()  | 
        Tétel nézet | 
        
        
