Kovács Bettina (2014) Az aperitif italok szerepe a minőségi gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
![]() |
PDF
Kovács Bettina.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (993kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | záródolgozat |
---|---|
Kulcsszavak: | Ital, Aperitif, alkoholos, alkoholmentes, Felszolgálás |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Attila Herczeg |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Szep. 02. 13:45 |
Utolsó módosítás: | 2025. Jún. 30. 21:34 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |