Az aperitif italok szerepe a minőségi gasztronómiában

Kovács Bettina (2014) Az aperitif italok szerepe a minőségi gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Kovács Bettina.pdf] PDF
Kovács Bettina.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (993kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Idegenfogalmi szakmenedzser

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Ital, Aperitif, alkoholos, alkoholmentes, Felszolgálás
Felhasználói azonosító szám (ID): Attila Herczeg
Rekord készítés dátuma: 2024. Szep. 02. 13:45
Utolsó módosítás: 2025. Jún. 30. 21:34

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet