Kovács Amália (2014) A XIX. századtól napjainkig terjedő időszak magyar gasztronómiájának étkezési szokásai, vendéglátása komplett menüsorok elemzésén keresztül bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)
![]() |
PDF
Kovács Amália.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (965kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmis Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | záródolgozat |
---|---|
Kulcsszavak: | Gasztronómiatörténet, 19. század, Gasztronómiatörténet, 20. század, Vendéglátás, történet, Étkezési szokás, változás, Gundel étterem |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Attila Herczeg |
Rekord készítés dátuma: | 2024. Szep. 02. 12:47 |
Utolsó módosítás: | 2025. Jún. 30. 21:36 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |