A XIX. századtól napjainkig terjedő időszak magyar gasztronómiájának étkezési szokásai, vendéglátása komplett menüsorok elemzésén keresztül bemutatva

Kovács Amália (2014) A XIX. századtól napjainkig terjedő időszak magyar gasztronómiájának étkezési szokásai, vendéglátása komplett menüsorok elemzésén keresztül bemutatva. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar. (Kéziratban)

[thumbnail of Kovács Amália.pdf] PDF
Kovács Amália.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (965kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmis Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Idegenfogalmi szakmenedzser

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Gasztronómiatörténet, 19. század, Gasztronómiatörténet, 20. század, Vendéglátás, történet, Étkezési szokás, változás, Gundel étterem
Felhasználói azonosító szám (ID): Attila Herczeg
Rekord készítés dátuma: 2024. Szep. 02. 12:47
Utolsó módosítás: 2025. Jún. 30. 21:36

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet