Tóth-Heyn Luca (2016) A zsidó és az iszlám vallás gasztronómiája, és megjelenése a budapesti vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
szakdolgozat_Toth-Heyn_Luca.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A zsidó és iszlám vallások gasztronómiáját elemeztem primer és szekunder kutatási módszerrel. Dolgozatom része a szakirodalmi áttekintés, majd mélyinterjún keresztül vizsgálom, hogy napjainkban miként hatnak az egyes emberekre a vallásuk előírásai. Elemeztem a budapesti zsidó és iszlám vendéglátást, elsősorban azok árai és elhelyezkedése tekintetében.
Angol cím
The gastronomy of the jewish and islam religions, and their appearance in the hospitality of Budapest
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Zsidó vallás, Iszlám vallás, Gasztronómia, budapesti vendéglátás, Interjú |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Bakos Katalin Mária |
Rekord készítés dátuma: | 2016. Máj. 06. 11:19 |
Utolsó módosítás: | 2016. Júl. 04. 10:06 |
Actions (login required)
Tétel nézet |